Klassiske drinker

  • 5 minutter

    Denne cocktailen kalles ofte alle cocktailers mor, og skal ha oppstått ca 1874 på Manhattan Club i New York.

  • 10 minutter

    Denne varianten av den berømte drinken er komponert av den kjente bartenderen Chris Grøtvedt. Vi kan love deg at den varmer.

  • 5 minutter

    Drinkoppskriften er kreert av den kjente bartenderen Chris Grøtvedt.

  • 10 minutter

    Denne klassiske drinken kan varieres. Her har du den kjente bartenderen Chris Grøtvedt sin versjon.

  • 5 minutter

  • 5 minutter

    Denne drinken har en historie bak seg som få andre. Den kan du også lese her. Vi kan garantere at du vil like både den og drinken.

  • 5 minutter

    Dette er Joe Sheridans originaloppskrift fra 1943. Den kan ikke bli bedre.

  • 5 minutter

    Den tradisjonelle Manhattan er både søt og sterk. Her har du en tørrere utgave Der en vermut som Noilly Prat blir hovedelementet og så blir whiskeyen bisitter.

  • 5 minutter

    Hekta på vermut? Da må du absolutt prøve denne drinken. Du får nemlig både tørr og søt vermut som sammen med skotsk whisky blir en perfekt enhet.

Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken