Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne drinken har en historie bak seg som få andre. Den kan du også lese her. Vi kan garantere at du vil like både den og drinken.
Sendt inn av Apéritif
Denne cocktailen kalles ofte alle cocktailers mor, og skal ha oppstått ca 1874 på Manhattan Club i New York.
Denne varianten av den berømte drinken er komponert av den kjente bartenderen Chris Grøtvedt. Vi kan love deg at den varmer.
Dette er Joe Sheridans originaloppskrift fra 1943. Den kan ikke bli bedre.
Mandag feirer vi samenes nasjonaldag med oppskrift på det tradisjonsrike samiske festmåltidet bidos.
Les hele sakenDet er ikke alle fiskeslag som egner seg til tartar, men ishavsrøya er virkelig en råvare det står respekt av.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs Vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenFilip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenDenne retten kan lages med eller uten pølser. Det viktigste er å ikke kaste grønnsaker som er litt myke eller skrukkete.
Les hele sakenVinterkvelder ber om noe varm og sterkt. Her får du i pose og sekk.
Les hele saken