Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Alle liker koteletter. Med fennikel som følge får du en skikkelig hverdagsmiddag. Den steker du i ovnen.
Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Denne suppeoppskriften med masse smak og krydder er perfekt nå som høstmørket er på sitt mørkeste.
Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.