ingredienser

Oppskrifter som inneholder kakaopulver

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 2 timer

    Alle elsker marengs. Disse vil barna garantert elske til halloween.

  • 40 minutter

    Vil du lage denne deilige desserten slik det gjøres i Italia skal du bruke den oppskriften. Du blir garantert fornøyd og får en smaksopplevelse.

  • 10 minutter

    Lag din egen kakao og ha en klatt vispet krem på toppen. Smaker herlig året rundt.

  • 1 time

    Kakaolikør lager du enkelt selv. Deilig å drikke til kaffen, eller du kan helle den over en dessert som iskrem

  • 30 minutter

    Sjokolade er godt. Når du lager sjokoladetrøffel blir det enda bedre. Lag mange så kan du også gi de bort i gave.

  • 45 minutter

    Selvfølgelig kan du lage brownies selv. Denne oppskriften er svært så enkel, og når du legger på sjokoladeglasur på vil du alle som smaker på dem juble.

  • 1 time

    Her oppskriften på deilige sjokoladekjeks som egner seg ypperlig som en gave i eksempelvis kremmerhus av papp. Pass på at du og dine ikke spiser de opp før de havner hos en venn.

  • placeholder
    10 minutter

  • 30 minutter

    Du kan lett lage karameller selv. Bruker du sjokolade i tillegg blir de ekstra gode. Morsomt å lage, morsomt og få.

  • 30 minutter

    Karameller er slett ikke vanskelig å lage selv. Her får du den enkle oppskriften og noe å suge på hele jula eller når du er sugen på noe søtt.

  • 1 time 30 minutter

    Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.

  • 20 minutter

    Dette er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Du trenger noen få ingredienser. Du kan tilsette cognac eller likør for å spisse den ekstra.

  • placeholder
    40 minutter

    Denne kaken gir deg nesten samme smaken som når du putter en bit av den populære sjokoladen i munnen.

  • 50 minutter

    Prøv en svensk variant på sjokoladekake - den er laget med kakaopulver. Her er oppskriften.

  • placeholder
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken