Créme Brûlée er en klassisk dessert. Og er en perfekt avslutning på et godt måltid. Den er dessuten enkel å lage.
Créme Brûlée er en klassisk dessert. Og er en perfekt avslutning på et godt måltid. Den er dessuten enkel å lage.
I Bologna lages retten selvsagt ikke av kjedelig kjøttdeig fra supern og en boks med tomatpuré, men av en rekke ingredienser som får lov til å godgjøre seg en stund før den serveres som en dam midt i en ring av pasta, helst av typen tagliatelle.
Dette er en enkel rett og som samtidig smaker veldig godt. Du får også oppskriften til hjemmelaget tomatsaus og selvfølgelig kjøttfyllet.
Enkel, men god kake for deg som vil servere en frisk, fargerik kake. Bruk eventuelt ferdig sukkerbrød hvis du har dårlig tid.
Flygende Jakob er en svensk rett med kylling, bananer, chilisaus og noen andre ingredienser som vi her i landet normalt ikke blander sammen.