Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lag en deilig suppe med hummer og blomkål. Litt eksklusivt, men du verden så godt det smaker. Og så raskt å lage. Ferdig på en halvtime.
Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Denne suppeoppskriften med masse smak og krydder er perfekt nå som høstmørket er på sitt mørkeste.
Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.