Brente mandler lager du til jul. Server de som konfekt eller pynt på kaker.
Brente mandler lager du til jul. Server de som konfekt eller pynt på kaker.
Denne oppskriften passer utmerket til juleselskapet. Imponer gjestene med ovnsbakt kveite, glasert bacon og en hjemmelaget potetpuré.
Vaffel- eller pannekaketårn med krem og syltetøy mellom lagene er klassikere. I denne oppskriften er det ostekrem som gjør susen.
Guilty pleasures heter det når du unner deg noe som du strengt tatt ikke har godt av. Denne kokosrullekaken er en slik. Den er utrolig rask å lage, og glutenfri.
Alle liker sjokoladekake. Med kanelkrydrete pærer tar du kaka bokstavelig Det blir garantert en kjempesuksess.
Iskrem er en klassisk dessert. Sammen med myke pepperkaker, forfriskende klementiner og knasende mandler, tar du desserten til nye høyder.
Vel krever denne oppskriften sin baker og litt tid. Og du må være nøye med både vekt og ikke minst temperaturer. Er du det, belønnes du altså med himmelske smaker.
Red Velvet-kaken er også kjent for sin smøraktige eller kremostbaserte hvite glasur som i denne oppskriften ikke inneholder melkeprodukter i det hele tatt siden den er vegansk
Dette er en nydelig kremkake med smak av kirsebær, mascarpone og mørk sjokolade. Vaniljefrø og revet sitronskall i sukkerbrødene gjør kakebunnen ekstra god.
Nyplukkete blåbær fortjener å spille hovedrollen i denne kaken. Har du ikke plukket blåbær, kommer du langt med fjorårets fra fryseren, eller du kan bruke kjøpebær.
Nugattikake er en deilig, sprø kjekskake med mange lag av sjokolade og mandelflak, som knaser når du spiser.
Får du tak i en hel småkveite, må du prøve å tilberede den på måten vi anbefaler her. Den hele fisken gir ekstra wowfølelse, og ikke minst mye smak.
Du lurer kanskje på hvordan du skal gjenskape restaurantfølelsen rundt spisebord? Med denne oppskriften kommer du et langt stykke på vei med steinbitfilet på glasert endive med spekeskinke, appelsinvinaigrette og skum.