ingredienser

Oppskrifter som inneholder sukker

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er en oppskrift du bare må prøve. Dette spydet kan du servere som en forfriskning eller som forrett eller dessert.

  • 20 minutter

    Har mye du rabarbra i hagen eller venner har, kan du lage deilig rabarbrasuppe og fryse den ned. Smaker like godt varm om vinteren som kald om sommeren.

  • 40 minutter

    Rabarbra- og kokosdessert er en lettlaget dessert som du kan lage til alle anledninger. Blandingen av rabarbra og kokos gir en herlig smak av sommer.

  • 2 timer 30 minutter

    Panna cotta er manges favoritt som dessert. Uten tvil en stor suksess som avslutningen på et måltid. Her har du oppskriften.

  • 15 minutter

    Her får du enkel og meget smakfull rett med eldhusrøykt fenalår med syltet kålrot. Bare følg oppskriften der du også bruke appelsin, korianderfrø og rød chili.

  • 5 minutter

    Miks denne varianten av den svært så populære drinken. Den sparker skikkelig i ganen hvis du tar en bit av garnityret.

  • placeholder
    5 minutter

    Sourmix er en vanlig baringrediens som gir drinken en søt syrlig smak. Lær hvordan du kan lage din egen.

  • 10 minutter

    Slik lager du enkelt iste på 10 minutter til alle som kommer.

  • 15 minutter

    Vil du servere en alkoholfri velkomstdrink er limonade perfekt. Den passer også utmerket som leskende drikke i sommervarmen.

  • placeholder
    10 minutter

    En skikkelig god velkomstdrink som lager på 10 minutter. Følg den enkle oppskriften

  • 30 minutter

    Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus. Lager du dobbelt porsjon har du til neste middag også.

  • 1 time

    Dette er spennende måte å tilberede torsken på. Reker og ris og mye annet snadder setter smak du vil sette pris på.

  • 5 minutter

  • 1 time

    Brioche er fransk bakst med masse egg og smør. Det gjør den saftig og smakfull. Ha på syltetøy, marmelade eller appelsincurd.

Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken