Klubbkokken serverer

Matpakkas glansdager er over
+
Klubbkokken serverer
Klubbkokken serverer: Deli-style sandwich med roastbeef og løkmarmelade

Matpakkas glansdager er over

Etter et år med hjemmekontor er det på tide å offisielt pensjonere matpakka. Gjør lunsjen til dagens høydepunkt med en sandwich som representerer alt annet enn måtehold.

Les hele saken
Dette er tacoen over alle tacoer
+
Klubbkokken serverer
Klubbkokken serverer:Tacos al Pastor

Dette er tacoen over alle tacoer

Glem kjøttdeig, tacoskjell og rømme. Langtidstekt svin, ananas og maistortillas er det du trenger for å servere tacos på autentisk mexicansk vis.

Les hele saken
Start adventstiden med grevinnens favorittsuppe
+
Klubbkokken serverer
Klubbkokken serverer:Mulligatawny - Angloindisk kyllingsuppe

Start adventstiden med grevinnens favorittsuppe

Mulligatwny er kanskje ikke den mest tradisjonsrike av juleretter, men en klassiker likevel. Miss Sophies favoritt, kyllingsuppe med karri og grønt eple, er perfekt opptrapping til eller avbrekk fra julens tyngre retter.

Les hele saken
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken