Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Med Min Vinkjeller får du tilgang til din egen vinkjeller på nettet der du kan lagre opplysninger om de vinene du har kjøpt, spart på eller smakt. Du kan bruke Apéritifs polliste til å hente opplysninger om vinen og legge dem til i din egen vinkjeller.
Finn flere viner + Legg til din egen vinEr du sikker på at du vil slette denne vinen fra kjelleren?
En smaksrik vri på klassikeren piccata milanese som kan lages med kalv, svin eller kylling - eller også fisk (eller sellerirot for vegetarisk vri) om det frister mer.
Les hele sakenIkke bare vil den holde 10 år i kjelleren, men investeringen er også svært lav for en slik vin å være.
Les hele sakenOslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenOm ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenDenne måten å servere skinke på, er veldig vanlig i Sverige. Karamelliseringen betyr mye for totalopplevelsen. Må prøves - enten før jul eller til en av juleferiens mange måltider.
Les hele sakenNå er det utropstegn og ikke spørsmåltegn som bekler etiketten, men opprinnelsen er ikke mer kjent av den grunn.
Les hele saken