Asparges med spekeskinke og bløtkokt egg
Foto: iStcokphoto

Asparges med spekeskinke og bløtkokt egg

Lag knasende deilige asparges med bløtkokte egg og spekeskinke og server som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Rens og skrell aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter. Avkjøl raskt under rennende kaldt vann. Rull spekeskinkeskiver rundt aspargesene - beregn 3-5 per porsjon.

Kok de romtempererte eggene i 4 minutter og avkjøl raskt under rennende kaldt vann. Sett eggene i eggeglass. Skjær av toppen. Dryss over finrevet parmesan (bruk gjerne Microplane) og nykvernet svart pepper.

Anrett eggeglass og aspargesruller på tallerkenene.

Pisk sammen dressingen og drypp den til slutt over aspargesrullene.

Dette er forskjellen på hvite og grønne asparges

Her finner du alle aspargesoppskriftene

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 20 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen