Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev.
Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
×
Velg de nyhetsbrevene du ønsker å abonnere på
×
Din e-post er registrert
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
×
En feil oppstod
Asparges og parmesanost i spekeskinke med rømmedressing
Her har du en rett som er raskt å lage og som smaker herlig. Kjøp asparges, en deilig ost, skinke og lag en deilig dressing. Alt finner du i denne oppskriften.
Rens aspargesen og kutt av rotenden. Skrell den nedre delen med en potetskreller.
Forvell i kokende vann i 3 - 5 minutter, avhengig av tykkelsen på aspargesen. Skyll aspargesen i kaldt vann for å stoppe kokingen og tørk dem forsiktig.
Bunt sammen en stav av parmesanost og en asparges og bind sammen med en skive spekeskinke.
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?