Bakte ferskenpakker

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 200 C. Klipp til 4 stykker aluminiumsfolie på 26 x 26 cm. Legg to ferskenhalvdeler midt på hver foliebit og løft forsiktig opp sidene på foliebitene.

Ha honning, appelsinsaft, revet appelsinskall og smør i en liten gryte. Varm det hele langsomt opp til smøret har smeltet.

Fordel honningblandingen mellom ferskenpakkene og brett sammen folien rundt ferskenene. Sett foliepakkene i et ildfast fat og la dem steke i 10-12 minutter, til ferskenene er møre.

Åpne pakkene og sett dem på porsjonstallerkener. Bland sammen yoghurten og vaniljesukkeret og øs dette over ferskenene. Dryss de knuste amarettikjeksene over og server.

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen