Coleslawburger
Foto: Eva Brænd

Coleslawburger

Fremgangsmåte

Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Spe med vann dersom deigen blir for tykk - deigen skal ikke bli seig.

Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

Lag coleslaw ved å blande gulrot, hodekål, rødløk, rømme, majones, salt, pepper og agurklake i en bolle.

Stek burgerne på sterk varme, ca 3 minutter på hver side. Legg på cheddarosten ca. ett minutt før de er ferdige.

Se hvordan du lager burgere i denne flotte videoen

Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med coleslaw, chorizopølse, tomater, burger og løk. Pynt gjerne med en urtekvast på 
toppen.

Server noen av disse gode potetene ved siden av

Sendt inn av Matprat.no

1
1/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen