Coleslawburger

Coleslawburger

En burger etter amerikansk oppskrift og slik de vil ha den over der.

Fremgangsmåte

Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Spe med vann dersom deigen blir for tykk - deigen skal ikke bli seig.

Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

Lag coleslaw ved å blande gulrot, hodekål, rødløk, rømme, majones, salt, pepper og agurklake i en bolle.

Stek burgerne på sterk varme, ca 3 minutter på hver side. Legg på cheddarosten ca. ett minutt før de er ferdige.

Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med coleslaw, chorizopølse, tomater, burger og løk. Pynt gjerne med en urtekvast på 
toppen.

Server noen av disse gode potetene ved siden av

Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de

Her finner du flere oppskrifter på hamburgere 

Her finner du over 30 oppskrifter laget av Eyvind Hellstrøm

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen