Croque Monsieur de luxe

Ingredienser
2 skiver toastloff eller annet brød
Smør
Sennep
(Ketchup)
50 g finrevet Gruyère
2 skiver røkt, kokt skinke (evt. Parmaskinke)
Et par ss flytende Bremykt
Noen ss finrevet Parmesan
Pepper
Oregano
Santa Maria Chili Explosion
Oregano
Sant Maria Pasta Rossa

Fremgangsmåte

1) Sett ovnen på 220 grader med varmluft og grill. Sett inn stekeplate på nest øverste rille.

2) Smør brødskivene med smør på den ene siden. Smør deretter sennep på den ene og evt. ketchup på den andre.

3) Ha halvparten av Gruyèren på den ene skiven. Legg på skinke. Krydre. Ha på resten av Gruyèren. Legg på den andre brødskiven og trykk godt sammen.

4) Pensle på halvparten av den flytende Bremyk'en på den ene siden. Strø over halvparten av parmesanen.

5) Sett sandwichen i ovnen og grill i 2 - 5 minutter. Når den er gyllen , snu den og pensle med resten av Bremyk'en og strø over resten av parmesanen. Grill videre i 2 - 5 minutter.

6) Deles i 2 eller 4 og serveres med majones, tomater og sylteagurk.

Sendt inn av Linn Uppstrøm

Forsiden akkurat nå
Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret
Dagens rett

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret

Den er utrolig lettlaget og umulig å ikke like.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt
Dagens rett

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt

Inviter til et skikkelig festmåltid og server det saftigste, møreste kjøtt rett fra grillen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi kotelettene en italiensk vri
Dagens rett
Koteletter og pasta med oliven og kapers

Gi kotelettene en italiensk vri

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre svinekoteletter til et festmåltid - og det midt i uka. Følg denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje
Ukens drink

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje

Røde og fristende ligger de i butikken - friske jordbær er også en utrolig base for denne herlige martinien

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her