Glutenfri hvit saus
Foto: ALLEKO

Glutenfri hvit saus

Her er den enkle og kjappe oppskriften på en helt glutenfri hvit saus som du lager på et øyeblikk.

Fremgangsmåte

Rør maisstivelsen ut i litt av den kalde melken til en glatt jevning. Kok opp resten av melken. Tilsett jevningen under kraftig omrøring. Smak til med salt og pepper. La sausen koke 3-5 minutter.

Rør inn eventuell skakstilsetning så som for eksempel dill, persille, revet pepperrot, sennep eller kaviar og matfett.

Her finner du mange oppskrifter som er glutenfrie

Mange andre oppskrifter på sauser finner du her

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 139 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen