
Dette er oppskriften på en tomatsuppe med deilige ingredienser som setter fart på smaksløkene. Likevel ikke så hot at du brenner tunga hvis du da ikke forsøker å spise den for varm.
Løk og hvitløk surres gyllen i oljen. Tilsett resten av ingrediensene unntatt persille, pepper og salt. La alt koke i 15 minutter og smak suppen til med persille, pepper og salt.
Hvis man ønsker en jevnet suppe, røres 2 ss glutenfritt mel ut i litt vann og tilsettes suppen til slutt. Gi den deretter et raskt oppkok.
Suppen kan også tilsettes glutenfri makaroni eller rester av kokt ris.
Suppen kan utvides til fransk fiskesuppe ved å tilsette rester av kokt fisk og skalldyr som blåskjell og reker.
Se våre andre oppskrifter på tomatsuppe
Sjekk ut alle de gode suppeoppskriftene
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif