Gresskarpai
Foto: Stockxpert

Gresskarpai

Lag en deilig gresskarpai med masse smak. Bare følg den enkle oppskriften så blir det jubel rundt bordet.

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene - gjerne i en food processor. La deigen hvile kaldt i 30 min.
 
Trykk eller kjevl ut deigen i en langpanne. Forstek paiskallet midt i ovnen på 225°C, i ca 10 min.
 
Skav ut kjøttet av gresskaret og fjern kjerner. Skrell og hakk løken. La curryen frese i oljen og ha i løken som skal bli myk. Tilsett vann og salt før du har opp i gresskarkjøttet. Det hele koker til det er mørt (ca 15 min) før det avkjøles.
 
Mos deretter blandingen i foodprocessor. Gresskarblandingen fordeles i paiskallet og osten strøs over.
 
Stekes ved 225°C, ca 15 min.
 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen