Smak til eddiken med sukker etter smak. Rør til sukkeret er oppløst. Hell over jordbærene som er fordelt på fire dessertskåler.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
To produkter av ypperste klasse i en herlig match. Og du får en ny og frekkere jordbærdessert.
Smak til eddiken med sukker etter smak. Rør til sukkeret er oppløst. Hell over jordbærene som er fordelt på fire dessertskåler.
Sendt inn av Aperitif
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
Hva kan smake bedre enn en salat bestående av melon og druer? Denne fruktsalaten må du prøve. Her den meget enkle oppskriften.
Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.
Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Les hele sakenHar du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenDu loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenTyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenDenne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele saken