Jule-Cookies

Ingredienser
180 g sukker, 180 g brunt sukker, 240 g margarin, 2ts bakepulver, 2 ts vaniljesukker, 380 g hvetemel, 2 egg, 1 1/2 pl kokesjokolade, 1 stor pose nonstop (eller 2 ;0))

Fremgangsmåte

Vi starter med å sortere non-stopen
Røde og grønne (julefargene) sorteres ut.De skal brukes til pynt
Sukker og margarin røres "hvitt".
Ha i de andre ingrediensene. Sjokoladen hakkes i biter og haes i
Non-stopen som ikke har julefarge hakkes også i biter og haes i deigen. Sett "små knorter" med deig
på plata m bakepapir.Litt større enn ei t-skje er passe.Trykk så på en non-stop eller to.Kakene eser utover under steking- og blir som Maryland-cookies vi kjenner fra butikken.Disse kakene holder seg kjempelenge i kakeboksen!
Steketemp:200 grader C.
Steketid :ca 10-15 minutter

Sendt inn av Vigdis I.B.S.Eliassen

Forsiden akkurat nå
Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge
+
Godbiter i pollisten

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge

Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Knallgodt nytt i papp
+
Ukens vin

Knallgodt nytt i papp

For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Nå når tomatene blir stadig bedre, la dem spille hovedrollen som i denne salaten
Dagens rett

Nå når tomatene blir stadig bedre, la dem spille hovedrollen som i denne salaten

Midtukemiddagen kan fint være av det lette slaget, og når den er så fargerik som her, tilfredsstilles også andre sanser enn smaksløkene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se alt det gode du kan lage med makrell
Guide
Oppskrifter makrell

Se alt det gode du kan lage med makrell

Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her