Jule-Cookies

Ingredienser
180 g sukker, 180 g brunt sukker, 240 g margarin, 2ts bakepulver, 2 ts vaniljesukker, 380 g hvetemel, 2 egg, 1 1/2 pl kokesjokolade, 1 stor pose nonstop (eller 2 ;0))

Fremgangsmåte

Vi starter med å sortere non-stopen
Røde og grønne (julefargene) sorteres ut.De skal brukes til pynt
Sukker og margarin røres "hvitt".
Ha i de andre ingrediensene. Sjokoladen hakkes i biter og haes i
Non-stopen som ikke har julefarge hakkes også i biter og haes i deigen. Sett "små knorter" med deig
på plata m bakepapir.Litt større enn ei t-skje er passe.Trykk så på en non-stop eller to.Kakene eser utover under steking- og blir som Maryland-cookies vi kjenner fra butikken.Disse kakene holder seg kjempelenge i kakeboksen!
Steketemp:200 grader C.
Steketid :ca 10-15 minutter

Sendt inn av Vigdis I.B.S.Eliassen

Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her