Kalkunsalat i wraps

Kalkunsalat i wraps

Du kan variere hva du vil har i wrapsen. Prøv med kalkunsalat. Garantert suksess.

Fremgangsmåte

Del kjøttet i små biter. Skrell sellerien og riv den på grov skive i maskinen eller på rivjernet. Hell sitronsaften over sellerien, så den ikke blir mørk. Skjær stilksellerien i tynne skiver, del mandarinen i båter og eplet i terninger. Grovhakk nøttene. Bland alt i en salatbolle. Klipp persille eller urter over for god smak og godt utseende. Rør sammen yoghurt og rømme.

Server sausen i en skål for seg eller hell den over salaten og bland lett like før salaten skal på bordet.

Serveres i wraps eller med brød og smør til.

Her finner du veldig mange oppskrifter med småretter og wraps 

Slik lager du kakunsalat

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av TINE Kjøkken

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen