Kyllinglår i yoghurt tandori med rismix

Fremgangsmåte

Rør yoghurt, tandorikrydder og hvitløk sammen og smak til med salt og pepper.
 
Ha i kyllinglårene og la de marinere i et par timer eller natten over i kjøleskapet.
 
Ta kyllinglårene opp av marinaden og legg dem på en bakeplate med bakepapir. Stek kyllinglårene i ovnen i ca. 45 min. ved 160 grader.
 
Skjær paprikaen i strimler og bak dem møre i ovnen i ca. 20 min. ved 160 grader. Ha paprikaen i en blender sammen med hvitløken. Blend det sammen til en tykk pure sammen med litt olivenolie.
 
Tilsett parmesanen og blend glatt, smak til med salt og pepper.
 
Kok risen som anvist på pakken. Bland så den varme risen sammen med paprikapuréen og purreringene og smak til med salt og pepper.
 
Pynt evt. med litt høvlet parmesan.

Sendt inn av Flemming Lykke

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en smaksrik tacograteng
Dagens rett

By på en smaksrik tacograteng

Denne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her