Mandelpotet med kålrotstappe og pinnekjøtt

Mandelpotet med kålrotstappe og pinnekjøtt

Fremgangsmåte

Del potetene i to, for å få poteten noe stødigere kan man kutte litt av bunnen.

Del det ferdig dampede pinnekjøttet i små biter, fjern brusk, bein og fett.

Bland i kålrotstappen, form små baller med skje og legg på potetene.

Serveres kalde som forrett eller som del av et tapasbord.

By på helnorsk tapas som løfter ethvert koldtbord 

Her er rettene du skal lage til tapasbordet

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen