Nakkekoteletter i form (ica.no)

Ingredienser
4 store nakkekoteletter
salt
pepper
1/2 dl solsikkeolje
1 gulrot
100 g knollselleri
2 løk
1 ss tomatpuré
1 hvitløkbåt
1 ts timian
1/2 boks hakkede tomater
3 dl creme fraiche

Fremgangsmåte

Tilberedningstid: Over 20 min
Vanskelighetsgrad: Middels

Slik gjør du
Salte og pepre kotelettene. Brun dem i en panne med olje og legg dem i en stor ildfast form. Rens grønnsaker og kutt dem i terninger (1 x 1 cm). Fres dem i pannen og tilsett tomatpuré, hakket hvitløk og timian. Tilsett tomater og creme fraiche og kok opp. Salte og pepre, og hell grønnsaksausen over kotelettene.

Sett formen i ovnen ved 180 gr varme, 30 minutter. Da er kotelettene gjennomkokte og møre sammen med grønnsakene, og du får en deilig, mild tomatsaus.

Serveres direkte fra formen. Server ovnsbakte poteter til

Sendt inn av Ann Marit Vikan

Forsiden akkurat nå
To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai
+
Tester

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai

Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik setter du sammen et fristende koldtbord
Guide
Oppskrifter til 17. mai

Slik setter du sammen et fristende koldtbord

Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En vårlig rett med alle smakskomponenter på plass
Dagens rett

En vårlig rett med alle smakskomponenter på plass

En smaksrik salat hvor det salte møter sprøtt, mykt, syrlig og søtt - alt som trengs for å sette smaksløkene under vann.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ferietips for vinelskeren: Slik opplever du Franciacorta på to hjul
+

Ferietips for vinelskeren: Slik opplever du Franciacorta på to hjul

Som inngangsport til Alpene i Nord-Italia har vinområdet Franciacorta DOCG en dramatisk natur som likevel innbyr til sykkelturisme i behagelig tempo, og med ekstra god hjelp av el-sykkel.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her