Kok opp fløten. Ta den av platen og legg gelantinplatene i bløtt i ca 10 min. Hell i sukkeret og rører det ut. Rør inn resten av ingrediensene.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kok opp fløten. Ta den av platen og legg gelantinplatene i bløtt i ca 10 min. Hell i sukkeret og rører det ut. Rør inn resten av ingrediensene.
Sendt inn av Christian og Arne
Gele laget av hjemmelaget saft smaker himmelsk sammenlignet med den av pulver.
Hva smaker vel bedre enn karamellpudding til dessert? Denne oppskriften forteller deg alt som må til for å lykkes. Og det er ikke så veldig mye.
Er du på jakt etter en spennende variant av denne kjempepopulære desserten har du kommet til rett sted.
Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.
Les hele sakenDenne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenSørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.
Les hele sakenK2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenBelønningen er viner med mye karakter og historie.
Les hele saken