Pizzasaus Italiensk

Ingredienser
1 boks Mutti eller Rema tomater
2 ss Tomatpurre
1/2 ts Salt
1/2 ts Pepper
1/2 ts Hvitløkspulver
1/2 ts Løkpulver
1/2 ts AJINOMOTO Monosodum Glutamate (E621) Kan kjøpes Ebay eller i assorterte Asiabutikker
1 ts Sukker
1 ss Oregano

Fremgangsmåte

1) Bruk en blender og mixs Tomater og purre sammen
2) Hel over i en bolle og tilsett resten
2) Vola, Pizzasaus ferdig og klar til bruk

Egen kommentar:
Her har jeg kun tenkt smak og enkelhet. Oppskriften er inspirert av Laura In the Kitchen som er en Italiensk dama som vet hvordan smaker skal settes sammen.

Sausen har hovedfokus på UMAMI-smaken som settes av Tomat-innholdet samt Løkpulver og MSG
Sausen er også balansert riktig med tanke på syre. Sukkereret balanserer syre/søt -forholdet.

Sendt inn av Ådne Slettebo

Forsiden akkurat nå
Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse spydene får ekstra smak fra mangochutney - som du fint kan lage selv
Dagens rett

Disse spydene får ekstra smak fra mangochutney - som du fint kan lage selv

Kalkunfilet kan benyttes til en rekke måltider. Som her, hvor vi lager et enkelt men rikt måltid som i tillegg ser svært så innbydende ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her