Denne deilige løkpaien sies å komme fra Nice, og egner seg godt til lunsj.
Denne deilige løkpaien sies å komme fra Nice, og egner seg godt til lunsj.
Denne oppskriften er inspirert av pinsaen som serveres på Jacquelines i Stockholm.
I denne oppskriften er det brukt ferdig pinsabunn - kalt pinsa romana - for raskt resultat.
Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.
Denne oppskriften på mac & cheese inneholder øl og både varmer sjelen og metter magen. Prøv den om du vil imponere vennene dine, og husk å servere øl ved siden av.
Gyoza-deig kan kjøpes ferdig, men også lages hjemme, det er lettere og raskere enn du tror.
Denne pastasalaten kan spises når som helst. Vi gir deg en oppskrift med spekeskinke som er kjekt å ha på lur for alle kokker, enten du har ferie eller jobber.
Denne oppskriften gjør stas på tomater og inkluderer øl som fremhever tomatenes herlige smaker. Terten gjør seg utmerket som hovedrett, tilbehør, eller på koldtbordet.
Mostaccioli er navnet på en type penne-pasta fra Campania som er kuttet slik at de ser ut som en pennesplitt, og er uten riller.
Lahmacun - eller tyrkisk pizza - har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!
Dette er forløperen til pasta carbonara - en rett som har eksistert i mange hundre år.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.
Dette må være verdens enkleste og deiligste pastasaus! Hele solmodne tomater og fetaost bakes i ovnen med olivenolje for en enkel, fyldig og smaksrik pastasaus.
Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.
Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til rådighet lager du en av Italias aller beste pastaretter
I denne paien gir rødbeten sødme og farge. Den blir en spennende kontrast til den smeltede osten og spekeskinkefølget.