TIRAMISU

Ingredienser
3 eggeplommer
3 ss sukker
250 g mascarpone (myk italiensk ost)
3 eggehviter
1 liten klype salt
20 fingerkjeks
3 dl kald espressokaffe
Kakao til å drysse over

Fremgangsmåte

Start med å lage kaffen først. Den skal være kald når du dypper den i kjeksen.
Bland eggeplommer med sukker og pisk luftig, tilsett mascarpone og rør glatt.
Pisk eggehvitene stive med en klype salt. Vend eggehvitene med ostekremen.
Legg et lag med krem i bunnen av en serveringsskål. Dypp fingerkjeksene i kaffen og legg dem på kremen. Legg et nytt lag med krem, kjeks oppå og avslutt med et lag krem.

Avkjøl minst 1 time før servering.
Dryss kakao på toppen og server!

Sendt inn av May Liss Røste

Forsiden akkurat nå
Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett
Dagens rett

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett

Sild smaker perfekt i det lyse halvåret som september også regnes til. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne
Dagens rett

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne

For årets lammekjøtt begynner å dukke opp i kjøttdiskene og gresk stemning rundt bordet er det vi trenger nå som høsten banker på døra.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slike kyllinglår har du ikke smakt maken til
Dagens rett

Slike kyllinglår har du ikke smakt maken til

Saftig kylling på en smaksrik salat er som skapt for å skape god stemning rundt bordet. Prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære
Ukens drink

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære

Det er en smak som passer perfekt nå som høsten ugjenkallelig er på vei.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her