Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En deilig rett med elg som har fått bade litt i øl. Smaker herlig.
Lapskaus er en utskjelt rett mot dette enkle men gode konseptet. Vår oppskrift derimot bringer tilbake retten slik den skal smake og lages. Her med elgkjøtt.
Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Denne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.
At disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.
Det er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.
Den får både en omgang med pasjonsfrukt i marinaden og i sausen den serveres med.
Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.