Fratelli Branca

pollisten.webp

Her kan du søke i Norges største database for det du får kjøpt på polet

Våre smakere har smakt seg gjennom det aller meste, vurdert kvalitet og smak og bruksområder, men ikke bare det: Vi gir deg også muligheten til å lagre navnet i Mine sider som favoritter. Du kan også bestille polvarer rett fra våre sider.

Du kan legge alle favorittbrennevinene dine i din egen Bartender med mange muligheter.

Pris

Finn drikke til maten

  • Brancamenta (utsolgt)
    Likør, Italia Italia flag
    Pris: 262.90 kr Volum: 0.50 l Bestillingsutvalg (9959901)
  • Brancamenta (utsolgt)
    Likør, Italia Italia flag
    Pris: 1439.90 kr Volum: 3.00 l Bestillingsutvalg (5239501)
  • Brancamenta (utsolgt)
    Likør, Italia Italia flag
    Pris: 1330.00 kr Volum: 3.00 l Bestillingsutvalg (58700)
  • Fernet Branca (utsolgt)
    Bitter, Italia Italia flag
    Pris: 349.00 kr Volum: 0.70 l Bestillingsutvalg (5776801)
  • Bitter, Italia Italia flag
    Pris: 51.00 kr Volum: 0.06 l Bestillingsutvalg (5519601)
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her