Gi fårikålen en pause, denne palestinsk-jordanske lammetradisjonen er både farge- og smaksrik
Mansaf er både et syn for øyet og en fryd for ganen som er forbeholdt de store anledninger. Men som også passer inn i vår lokale søndagsmiddagtradisjon.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
En knallgrønn fiskerett skaper stemning rundt matbordet
Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Dessert eller til kaffen – den smaker like godt uansett
Eplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Håvard Onsøyen fra Restaurant Stock i Oslo vant NM i kokkekunst
Og fikk Kongepokalen med på kjøpet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lager du dipen selv, er det greit at kyllingvingene er fra butikken
Kyllingvinger er deilig snacks, og spesielt godt når det er fredag og kanskje sågar ferie. Når de er ferdigstekte fra butikken, er det bare litt finjustering og tilbehøret som skal til.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Det er nå vi trenger sommerstemning: Danmark møter Karibia
Med dansktappet rom og dansk hylleblomstlikør som en daiquiri i glasset kan bare høsten komme.
Les hele saken