Her får du en forsmak på årets største mediesirkus - samt vår og sommer i en og samme slurk
Den kremete og friske fruktige smaken som forbindes med klassikeren Cover Club, forsterkes ytterligere med denne rosa ginen - som er påtenkt et minst like mye omtalt evenement senere i år.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Rullekake er mye lettere å lage enn du kanskje tror
Denne er fylt med en deilig jordbærmousse og med ekstra aroma fra lavendel.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Når asparges er for dyrt, går du for selvplukket strutseving - helt gratis
Strutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Nå er det dokumentert: Norge har noen av de rimeligste luksusmenyene
Norge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Slike grillspyd med reker og grønnsaker er et måltid i seg selv
Om grilling står på agendaen i helgen, prøv disse spydene. De er supre som forrett til den store grillfesten eller som egen rett til kveldskosen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Derfor er crémant de bourgogne så populær i Norge
Crémant de bourgogne er den de fleste drikker når de får et glass crémant i Norge. Bak navnet skjuler det seg mange ulike stiler og opprinnelser fra det som er noen av verdens dyreste steder å dyrke druer. Likevel er prisene moderate.
Les hele saken