Har du en skvett Baileys i kjøleskapet, får du bruk for den i denne jordbærpaien
Ikke alle rekker å tømme Baileys-flasken før den nærmer seg utløpsdatoen. Er du blant dem, har du løsningen her.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Solid kraft for pengene – til grillmaten eller for et langt liv i kjelleren
Det er ikke for sent på våren for å drikke kraftvin, spesielt ikke når den er så fristende som denne. Som også kommer i en litt mer sommerkledd versjon som skapt for sesongens måltider. Samt en hvit kraftpakke. Alt til knallgode priser.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Å kombinere kylling og reker er noe vi har lært gjennom vår fascinasjon for de ulike typer asiatiske kjøkken
Det er veldig enkelt å få til, spesielt om vi velger en forenklet - les fornorsket - versjon, som baserer seg på råvarer som finnes overalt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Slik blir det fest rundt bordet selv på en tirsdag
Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Toppingen kan du lage fra bunnen av, eller ty til ferdigløsninger. Følger du dagens oppskrift lover vi deg en herlig tirdagsrett.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Koteletter får ekstra god smak på denne måten
Det er ikke mer enn noen spanskinspirerte takter som skal til for å gjøre hverdagslige koteletter ekstra saftige.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Se alt du kan lage med rabarbra
Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele saken