
Denne indiske lammeretten setter fart på smaksløkene. Ved å holde tilbake på chilien, får du en rett som er svært krydret, men ikke fullt så sterk.
En smaksrik lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Denne gangen er inspirasjonen hentet langveis fra
Denne gryteretten fikser seg selv mens du gjør andre ting. Du blir rikelig belønnet med smak i etterkant.
Lammesauté er en form for gryterett som lages med mørt lammekjøtt og er unnagjort på en halvtime. Selv om det er i seneste laget for sopplukking, har du kanskje noe i fryseren?
Med en slik rett på søndagsmenyen kan du be inn noen ekstra middagsgjester. Den lager seg selv mens du hygger deg med besøket.
Når lammekjøttet får smak av Spania, er det naturlig at også drikkefølget kommer derfra.
Ikke tar denne lettlagete oppskriften lang tid heller. Perfekt nå som du har så mye annet å tenke på.
Dette er en perfekt rett til søndagsmiddagen og her kan du virkelig slå deg løs med de gode norske rotgrønnsakene og lammet.
Lag en skikkelig snadderrett i dag med årets ferske lammekjøtt og helgens fangst fra soppturen.
Sett en spiss på søndagsmiddagen med en smakfull og spennende gryte på deilig lammekjøtt.
Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.
Gryteretter er alltid populært og ikke minst godt. Her finner du gode oppskrifter for enhver anledning.
Enten du er på hytta eller hjemme, er det praktisk å tilberede hele middagen i en gryte.
Denne toskanske boksvinen gjør nytten når budsjettet ikke tillater særlig mange utskeielser, men skapet er tomt.
For 150 kroner får du mye god merlot- og cabernetsmak i glasset. Samt en vin som også tåler lagring.
Her er de beste oppskriftene med skogen gull, nemlig kantarellene som popper opp i skog og mark.
Midt i lamme- og fårikålsesongen passer det fint med en avstikker til India hvor de virkelig kan smaksette lammekjøttet. Som bonus får du oppskriften på en typisk indisk dessert.
Koldtbord er en god løsning for store og små anledninger. De beste oppskriftene finner du her.
Vi snakker om velkjente oppskrifter som ikke krever altfor mye av deg som kokk. Men som gjør at du blir rikelig belønnet med skryt og lovord.
Hva er vel på denne tiden av året koseligere enn å møtes innendørs rundt en rykende varm gryte? Her får du mange gode forslag til varmende retter i mørket.
Ikke sku denne vinen på fargen, for bak den lyserøde fasaden skjuler det seg en vin med betydelig kraft, store evner på matbordet, og det til en utrolig god pris.
Hvorfor ikke lage en helfransk fest ut av årets nye vin fra Beaujolais? Sju fristende oppskrifter finner du her.
Godt lammekjøtt er en selvfølge, spesielt i den kalde årstid. Nå lar vi gryta fylles på irsk vis. Om du velger irsk innhold i glasset, er opp til deg.
Har du lurt på hva du kan bruke sellerirot til? Her får du en rekke gode oppskrifter på frites og mye annet.
Lam er viktigste kilde for kjøtt i en rekke land. Prøv noen av disse nye og spennende oppskriftene fra Midtøsten og Asia.
Søndagsmiddagen er hellig for mange og av god grunn. Det er kanskje den aller beste måten å samle familien eller venner rundt et godt måltid. Her finner du oppskrifter som kan inspirere til neste helg.
Det velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.
Selv om det er spennende å smake håndverksøl fra hele verden, er det som imponerer aller mest kvaliteten på de norske bryggene. Dessuten er prisene på disse veldig gunstige. Og kortreist er jo veldig i tiden! Men for å oppleve de mest særpregete av alle øltyper, de villgjærete lambicene/gueuzene, så må du til Belgia. Definitivt ikke for nybegynnere, og slett ikke koseøl! Disse komplekse ølene trenger skikkelig fet mat, og aller helst bør de legges i kjelleren en tid. En hver god vinkjeller bør ha en avdeling for øl, så nå har du muligheten til å starte!