HÞstens fÞrste kokkekurs med tema vilt ble fort fullt, sÄ vi har gleden av Ä kunne sette opp et nytt kurs over det samme temaet.
Â
NÄ er jaktsesongen over oss, og dette er en tid da vi gjerne inviterer gode venner og familie hjem pÄ de deiligste delikatesser.
Â
NĂ„ har du muligheten til Ă„ lĂŠre Ă„ lage de lekreste retter med basis i vilt sammen med noen av landets dyktigste kokker.
Â
Bli med pÄ kokkekurs i de fantastiske nye lokalene til Gastronomisk Institutt sentralt i Oslo.
Â
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="GI">Gastronomisk Institutt og kveldens dyktige kokker her (klikk).
PĂ„meldingslenken finner du nedenfor.Â
Vilt program
Denne kvelden er det sesongens beste rÄvarer som stÄr i fokus - vilt. Du vil lÊre om hvordan du best behandler disse, samt oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med rÄvarene.
Og selvfĂžlgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for Ă„ nyte det hele sammen med matchende gode viner.
Alle kursdeltagere fÄr utdelt oppskriftshefter.
Ú Meld deg pÄ her (klikk)

Arrangementet er nÄ avholdt
Tid: 1. november 2007, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500,-
Sted: Gastronomisk Institutt,
Maridalsveien 87, bygning 7, 0461 Oslo.
OBS: Kun 35 plasser.
Ring GI pÄ 23 23 15 80 dersom du ikke finner frem.
PÄmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg pÄ seminaret, men unnlater Ä mÞte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til Ä etterfakturere seminaravgiften.
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 011107. Dersom du melder deg pÄ eller betaler senere enn fem dager fÞr arrangementet mÄ du huske Ä ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 25.10.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
Â
NB! Innbetalinger uten forutgĂ„ende registrering/pĂ„melding kan dessverre ikke pĂ„regnes som gyldig pĂ„melding. Â
Norges beste kokkerKveldens kursleder, er en av Gastronomisk institutts nyeste tilskudd, Jostein Medhus.
Â
Den sympatiske kokken har trass sin unge alder, en lang og lysende karriere bak seg, blant annet som kjÞkkensjef pÄ Restaurant Oro i Oslo og pÄ en av Stavangers ledende fiskerestauranter, Straen.
Â
I 2004 vant han ogsÄ konkurransen "Flirting with seafood" under Gladmatfestivalen i Stavanger i sterk konkurranse med en rekke ledende kokker.
Â
PÄmeldingslenken finner du ovenfor.
Â
Kokker i stjerneklasse

Med seg pÄ laget denne kvelden har Medhus blant annet med seg
Harald Berger.
Â
De to har jobbet sammen i flere Är, og Berger er kanskje mest kjent fra Restaurant Oro, der han i tillegg til Ä ha gledet utallige med sine kulinariske kreasjoner, ogsÄ har vÊrt daglig leder de siste Ärene.
Â
Opprinnelig er Berger fra Ăvre Eiker, og han har jobbet tett med bĂžndene i hjembygda for Ă„ videreutvikle de fantastiske rĂ„varene som finnes.
Â
Harald Berger har ogsÄ bidratt pÄ en rekke topprestauranter fÞr Oro, slik som Straaen Fiskerestaurant i Stavanger og som kjÞkkensjef ved BÞlgen & Moi, Lysverket i Bergen.
Â
PÄmeldingslenken finner du ovenfor.
Â
Kulinarisk hÞyborgGastronomisk Institutt er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter med filialer i bÄde Stavanger og Oslo. Dagens virksomhet spenner vidt - fra utvikling av nye retter og produkter, til formidling, undervisning, representasjon og offentlige oppdrag.
Â
Med manageroppdrag for-, og fem kokker pÄ, det Norske Kokkelandslaget, spiller Gastronomisk Institutt en utrolig viktig rolle i den kulinariske verden her til lands.
Â

I slutten av august 2007 kunne Gastronomisk Institutt flytte inn i helt nye lokaler, som vil bli et kulinarisk samlingspunkt i Oslo.
Â
Et gammelt fabrikklokale har blitt totalt renovert til Ä bli et gastronomisk senter ved Akerselvas bredder, og her vil ivrige kursdeltakere blant annet kunne glede seg over Ä kunne boltre seg pÄ fire topp moderne kokeÞyer fÞr vi nyter det eksklusive mÄltidet sammen.
Â
De nye lokalene har ogsĂ„ et eget auditorium og et mediekjĂžkken, og snart starter Ă
pent Bakeri full produksjon vegg i vegg.
Â
PÄmeldingslenken finner du ovenfor.