13. september i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

Unn deg selv en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.

Interessen for å lære om vin fra bunnen av er nyttig for alle som er glade i vin og som ønsker å lære litt om vinsmakerkunsten. Det er med glede vi igjen kan ønske velkommen til vinens verden sammen med Toralf Bølgen.

Toralf Bølgen skal også denne kvelden ta for seg basiskunnskapene om vin. Denne kvelden vil han lære deg og vise deg i praksis hvordan du skal smake vin og hvordan du lettere kan gjenkjenne ulike druer og vintyper.
 
è Meld deg på her (klikk)  (smakingen er avholdt)
 
Bølgen er uten tvil en av Norges ledende vineksperter. Han er innehaver av restaurantene Bølgen & Moi som du finner flere steder i landet, er tidligere Norgesmester i Vinkelner og har gitt ut den prisbelønnede boka Historien om Cognac, Calvados og Armagnac . Han er også utnevnt til assisterende kjellermester hos Bache Gabrielsen, ved deltagelse i sammensetningen av hans egne cognacer: Cuvée Anna, Cuvée Maria og Cuvée Solène.
 
Rikt forfatterskap
For drøyt 2½ år siden lanserte han boken Bølgens Vin - for deg som vil nyte vin og lære litt mer om vinen du drikker. Boken tar for seg emner som vinvalg til menyer, korrekt vinservering, og selvsagt; vinene, de enkelte vinland og druetyper. Vinens verden er i dag så uendelig stor og i så rask utvikling, at du kan studere evig uten å føle deg mer enn bare delvis kompetent. Men alt er jo avhengig av hvor man legger listen. Det Toralf Bølgen formidler til deg i denne boken er grunnleggende kunnskap om vin, anrettet på en ukomplisert og samtidig engasjerende måte.
 
Av andre bøker kan nevnes kokeboken Mat og Vin , Bølgens Vin - for deg som vil nyte vin og lære grunnleggende kunnskap om vin , anrettet på en ukomplisert og samtidig engasjerende måte, samt den fantastiske boken Champagne - Diva og Dronning .

Bølgens siste bok; 100 viner og vinopplevelser  tar for seg et utvalg anerkjente viner i ulike prisklasser og vinhistorier.

Pass på å ikke gå glipp av denne fabelaktige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger og feir sensommerens komme!

è Meld deg på her (klikk) (smakingen er avholdt)

Tid: 13. september 2006 kl. 19.00 - 21.30
Pris: kroner 395 inkl. mva
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Kurset varer til ca. kl. 21:30

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 130906 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 10.09.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Kommende kurs

Til toppen