16. april i Oslo - Enestående smaking av maltwhisky fra alle Skottlands øyer

Bli med og oppdag den fantastiske variasjonen du finner i whisky fra de forskjellige øyene - alt presentert av Keeper of the Quaich, Chris Maile.

Skottlands forrevne øyer er opphavet til en rekke herlige whiskyer - bli med og smak syv herlige whiskyer fra Eilean a Alba - The Islands of Scotland .

Seks av mange tusen
Av alle de mange øyene som omkranser det skotske fastlandet, er det på seks av disse vi finner destillerier som produserer uisgebeatha , eller whisky som vi kjenner det som.

Men selv om de alle er øywhiskyer har hver enkelt øy sin egen distinkte karakteristikk.
 
Mens de stormfulle Western Islands har sine intense, kraftige og røykfylte whiskyer, finner du delikate og mildere whiskyer på de mindre værutsatte destilleriene.
 

Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Enestående mulighet
Denne kvelden har du virkelig muligheten til selv å kjenne den store kompleksiteten og raffinementet som hver enkelt av whiskyene vi får presentert har.

Chris Maile vil denne kvelden presentere whisky fra følgende øyer og destillerier:

Isle of Skye : Talisker Distillery
Isle of Mull : Tobermory Distillery
Isle of Arran : Arran Distillery
Isle of Islay : Ardbeg Distillery
Isle of Jura : Isle of Jura Distillery

I tillegg blir det laget en fabelaktig blended, Six Isles Malt , som tar med seg de beste karakteristikkene fra hver enkelt øy inn i sin rike, komplekse aroma og duft. Dette vil selvsagt bli den syvende whiskyen som blir presentert denne kvelden.
 
Dette er whiskyene vi får smake denne kvelden:
 
• Ardbeg Almost There (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 550,-)

Keeper of the Quaich
Denne kvelden skal Chris Maile være vår guide til disse utsøkte whiskyene. Chris Maile er av skotsk herkomst og familien hans kommer fra Skye, som også er Talisker's vugge. Hans mange år i Norge har derimot finslepet norsken hans og foredraget vil bli holdt på norsk.

En medfødt interesse for whisky har ført til et engasjement som whiskykonsulent i Norge. Han har reist landet rundt med whiskysmakinger i mer enn seks år, og har gjennom mer enn 250 smakinger med ulike grupper, fra små whiskylag med fire medlemmer til Bergen filmfestival med 140 deltakere beriket både gane og luktesans hos mang en ivrig deltaker.

I 2006 mottok Chris Maile ærestittelen Keeper of the Quaich som tildeles personer som har viet sitt profesjonelle liv til skotsk whisky.
è Meld deg på her (klikk)
 
Dette arrangementet er nå avholdt

Tid: 16. april 2007 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- inkl. mva
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 160407 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 12.04.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen