2. november i Oslo - Viltkurs med Norges beste kokker (fulltegnet - venteliste)

Har du lyst til å lage de lekreste viltretter sammen med noen av Norges beste kokker? Da skal du melde deg på kokkekurs i dag.

Har du lyst til å lære mer om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge?
 
Høsten og jaktsesongen er over oss, og dette er en tid da vi gjerne inviterer gode venner og familie hjem på de deiligste delikatesser.
 
Nå har du muligheten til å lære å lage de lekreste retter med basis i vilt av noen av landets dyktigste kokker. Hva kan vel være bedre enn å lære mer om delikatessene ved å gå på kurs på Gastronomisk Institutt.
 
è FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her (klikk) Arrangementet er nå avholdt.
 

Norges beste kokker
Kjetil Gundersen er leder av Gastronomisk Institutt i Oslo. Han har lang erfaring bak seg fra såvel de kjente restaurantene De Fem Stuer og Kong Hans i København, som det norske kokkelandslaget.
 
Denne kvelden veileder han oss gjennom en skreddersydd meny basert på vilt. Vi tar for oss bruk av flere flotte råvarer, lager spennende smakskombinasjoner, og serverer de mest delikate viner tilpasset maten.
 
(klikk på bildet til høyre for å se PDF-presentasjon av Kjetil Gundersen)
 
Kulinarisk høyborg
Gastronomisk Institutt er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter med filialer i både Stavanger og Oslo. Dagens virksomhet spenner vidt - fra utvikling av nye retter og produkter, til formidling, undervisning, representasjon og offentlige oppdrag.
 
Med manageroppdrag for-, og to kokker på, det Norske Kokkelandslaget, spiller Gastronomisk Institutt en utrolig viktig rolle i den kulinariske verden her til lands.

Vilt program
Denne kvelden er det sesongens herligste råvarer som står i fokus - vilt. Du vil lære om hvordan du best behandler disse, samt oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt.
 
Tid: 2. november 2006, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Økern Torgvei 30, 0580 Oslo.

OBS: Kun 17 plasser.

Ring Apéritif på 930 69 873 eller GI på 22 72 18 40 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 021106 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 29.10.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen