2. september i Oslo - Loires skjulte skatter

Opplev Loires vinmakerkunst og smak elegante viner fra flere små vinhus i Sancerre og omegn.
Redaksjonen
06 August 2009 - 17:15

Helt øst i Loiredalens fantastiske landskap finner du noen av Franrikes mest berømte vinområder - Sancerre, Pouilly-Fumé og Menetou-Salon.
 
Bli med på en utsøkt opplevelse i det du får lære mer om dette spennende området og smaker noen av de beste vinene det har å by på.
 
Opplev Loire i verdensklasse - meld deg på i dag!
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Verdensberømte viner
I hjertet av Frankrike, finner du den mer enn 100 mil lange Loireelven, og helt øst i Loiredalen ligger kanskje det mest berømte vinområdet av de alle - Sancerre.
 
Området ligger i sin helhet på den vestlige siden av elven Loire, mens størstedelen av vinområdet Pouilly Fumé ligger på andre siden av elven. Her har forskjellig jordsmonn på hver side av Loireelven gitt de flotte variasjonene du finner i vinene fra de forskjellige områdene.
Ikke bare hvitt
Loire er kanskje aller best kjent for sine flotte hvitviner, men det lages også elegante rosé- og rødviner her.
 
Denne kvelden får du selvfølgelig smake både rød, rosé og hvitvin i det vi smaker vin fra flere små og spennende vinhus.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Loire på sitt beste
Denne kvelden kan du selv oppleve elegansen og kompleksiteten Loire har å by på.
 
Du får smake vin fra de kjente vinhusene Paul Prieur et Fils, Domaine Claude et Stéphane Riffault, Domaine des Caves du Priuré, Domaine Thomas & Fils, Francis Blanchet, Château de Tracy, og Domaine Henry Pellé.
 
Det er vinkelneren Linda Frostestad som vil lære deg mer om Loire og områdets fantastiske viner. Foredraget vil bli holdt på norsk.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Gå ikke glipp av denne spennende smakingen.
Dette er hva du får smake denne kvelden:
 
 
è Meld deg på her (klikk)
 
Dette arrangementet er nå avholdt
 

Tid: 2. september 2009 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen
Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 24.08.09 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet
+
Tester

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet

Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Dagens rett

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen

Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her