Nå som høstmørket har lagt seg, er det neppe noe som er deiligere enn å finne frem en flott rødvin og dele den med noen du er glad i eller med gode venner.Påmeldingslenken finner du nedenfor
Dette er kurset for deg som ønsker å lære litt mer om rødvindruenes egenart - enten du tidligere har deltatt på et av våre kurs der Bølgen lærer deg å smake vin og som nå ønsker å gå videre i vinens spennende verden, eller for deg som simpelthen bare elsker rødvin.
Denne kvelden kommer Toralf Bølgen til å ta for seg noen av de klassiske røde druene og deres opprinnelse, egenart og karakteristikk.Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Bolgen">Toralf Bølgen og hans forfatterskap her (klikk).
Gå ikke glipp av denne spennende smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!
è Meld deg på her (klikk)Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.
Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet. Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336 |
Toralf Bølgen er uten tvil en av Norges ledende vineksperter. Han er innehaver av restaurantene Bølgen & Moi som du finner flere steder i landet, er tidligere Norgesmester i Vinkelner og har gitt ut den prisbelønnede boken Historien om Cognac, Calvados og Armagnac.
Rikt forfatterskap
I 2006 lanserte han sin nye store bok om Fisk og vin i samarbeid med Trond Moi og sine gode kolleger ved Bølgen & Moi. Over bokens 380 sider får vi presentert 200 oppskrifter på fisk og skalldyr med tilhørende vinanbefalinger.Påmeldingslenken finner du ovenfor
