27. november - Eksklusiv champagnesmaking

Bare ordet champagne får det til å bruse hett i manges årer - bli med på en smaking av elegante champagner.
Redaksjonen
14 November 2007 - 14:30

Billecart-Salmon er et av de mindre husene i Champagne, men når lister over de beste champagnehusene settes opp, kommer dette familiedrevne huset alltid blant de aller beste.
Bli med oss på en uforglemmelig aften med champagner i toppklasse!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Kompleksitet og eleganse
Champagnene til Billecart-Salmon kjennetegnes gjerne ved sin kompleksitet og klare smaksbilde. De benytter også en langt høyere andel av pinot meunier i sine champagner enn andre hus.
 
Denne kvelden får vi besøk av Eric Calzolari fra Billecart-Salmon, som skal ta deg med inn i den fascinerende historien til et av verdens mest spennende champagnehus.
 
Du får servert fem elegante champagner, deriblant to enestående årgangschampagner og selvfølgelig deres legendariske rosé champagne.
Pass på å ikke gå glipp av dette unike arrangementet - meld deg på i dag!
 
Du får servert disse champagnene denne kvelden:
 
 
 
 
 

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt

Tid: 27. november 2007, kl. 18.00 - 20:00
Pris: kroner 395,-
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring Gamle Logen på 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 271107.
 
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 21.11.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
 
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Send en mail.
 
 
Foto: Billecart-Salmon

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Sommerens sprøeste drink gir tropiske vibber
Ukens drink
Coco Loco

Sommerens sprøeste drink gir tropiske vibber

Det som er sprøtt med den er at den lages med tre ulike spritsorter og masse deilig kokossmak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Blåmuggost på burgeren er manges favoritt. Finn ut hvorfor
Dagens rett
Bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa

Blåmuggost på burgeren er manges favoritt. Finn ut hvorfor

Saftig burgerkjøtt og smakskraftig ost er som hånd i hanske. Og nesten vanedannende godt. Prøv denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Se alle de gode oppskriftene med blåbær
Guide
Oppskrifter med blåbær

Se alle de gode oppskriftene med blåbær

Blåbærene venter på deg i skogen, modne og helt gratis. Her er hva du kan lage av de søte små.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Disse munnfullene har alt av norsk sommer i seg
Ukens kake
Bringebærmuffins med bringebærglasur

Disse munnfullene har alt av norsk sommer i seg

Enten du bruker bringebær fra skogen, hagen eller butikken blir resultatet like godt. Den ideelle søtsaken til sommerkakebordet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Sommerens sprøeste drink gir tropiske vibber
Ukens drink
Coco Loco

Sommerens sprøeste drink gir tropiske vibber

Det som er sprøtt med den er at den lages med tre ulike spritsorter og masse deilig kokossmak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Blåmuggost på burgeren er manges favoritt. Finn ut hvorfor
Dagens rett
Bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa

Blåmuggost på burgeren er manges favoritt. Finn ut hvorfor

Saftig burgerkjøtt og smakskraftig ost er som hånd i hanske. Og nesten vanedannende godt. Prøv denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Så farge- og smaksrik kan bare en vegetarrett bli
Dagens rett
Shakshuka

Så farge- og smaksrik kan bare en vegetarrett bli

Spiser du ikke egg, kan du erstatte med et vegansk alternativ etter behag. Alle andre kommer til å bli fascinert av kombinasjonen av de krydrete grønnsakene og de lettkokte eggene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Når denne retten står i ovnen, framkaller den minner fra sommerferier i Hellas
Dagens rett
Briami - ovnestekt squash, poteter og tomater

Når denne retten står i ovnen, framkaller den minner fra sommerferier i Hellas

For er det noe det greske kjøkken briljerer med, så er det å lage gode smaker av enkle, men ferske råvarer. Du kan langt på vei gjenskape den følelsen i eget kjøkken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder.
Matkurs og vinkurs
Apéritifs Vinskole del 1

Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder.

Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Nå tilbyr vi deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se alle de gode oppskriftene med blåbær
Guide
Oppskrifter med blåbær

Se alle de gode oppskriftene med blåbær

Blåbærene venter på deg i skogen, modne og helt gratis. Her er hva du kan lage av de søte små.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her