Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

3. desember i Oslo - Enestående brunellosmaking

Bli med i det vi smaker flere årganger av noen av verdens beste viner!
Redaksjonen
16 November 2007 - 13:50

Rett sør for Sienna i Toscana ligger det spennende området Montalcino, der det lages noen av verdens mest ettertraktede viner.
Bli med på en spennende smaking av ni utsøkte og premierte viner fra en av områdets fremste produsenter.
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Flere årganger
Vinhuset Ciacci Piccolomini d'Aragona har produsert vin siden 1600-tallet, og selv om huset er relativt nytt i Norge, er det anerkjent såvel i Italia og internasjonalt som en av de aller beste produsentene i Montalcino.
 
Deres Brunelloer har gjentatte ganger høstet priser, senest i år ble deres Vigna di Pianrosso Brunello di Montalcino hedret med Italias fremste vinanerkjennelse - Tre Glass fra Gambero Rosso. Denne kvelden får du smake to årganger av denne vinen!
 
Bli med i det vi får besøk av ingen ringere enn Chiara Mattei fra vinhuset som vil lede oss gjennom denne spennende smakingen!
Unn deg selv og gode venner og kjente en skikkelig førjulsgave - meld deg på i dag!
 
Du får smake disse vinene denne kvelden:
 
• Montecucco Sangiovese DOC 2006 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 190,-)
• Ateo Sant' Antimo Rosso 2004 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 200,-)
• Brunello di Montalcino Annata DOCG 2003 (lanseres i Norge januar 2008, ca pris kr 350,-)
• Brunello di Montalcino Annata DOCG 2002 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 350,-)
• Vigna di Pianrosso Brunello di Montalcino DOCG 2003 (årgangen lanseres i januar 2008, ca pris kr 430,-)
• Vigna di Pianrosso Brunello di Montalcino DOCG 2001 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 430,-)
 

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt

Tid: 3. desember 2007, kl. 18.00 - 20:00
Pris: kroner 395,-
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring Gamle Logen på 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 031207.
 
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 25.11.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
 
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Send en mail.
 
Foto: Ciacci Piccolomini d'Aragona

iStock-622924262.jpg
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

bucollage-16x9.jpg
+
Tester
Nyheter og nye årganger i BU og TU mars 2021

Rekordmye godt: Disse 1090 produktene kan du velge mellom

Marsnyhetene byr på viner og andre godsaker fra den absolutte øverste hylle.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

iStock-1268440016.jpg
Ukens drink
Clover Club cocktail

Denne drinkklassikeren kommer du til å slå veldig godt an

Den har nok av både styrke og fruktighet til å være den forstående kvinnedagen verdig.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

basismars-16x9.jpg
+
Tester
Nyheter basis mars 2021

Det er sjeldenhetene som skinner i basishylla denne gangen

Vi snakker om Colares vest for Lisboa. Vil du smake vinhistorie, får du det her, men vær rask, for det er snart ikke mer igjen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

low_calorie_mud_cake.jpg
Ukens kake
Trøffelkake lettversjonen

Selv en lettutgave kan smake godt - bare prøv denne

Med lettmargarin i stedet for smør, sparer du litt på kaloriene, men ikke på smaken.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
iStock-508947940.jpg
Dagens rett
Spansk sjømatgryte - Zarzuela

En sjømatgryte som denne topper det meste

Mengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

asiatisk-skrei.jpg
Dagens rett
Skrei med asiatiske smaker

Med denne kombinasjonen får du en helt ny smaksopplevelse av skrei

Her er det nemlig mye spennende fra asiahylla som gjør jobben.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

php2p5lyl.jpg
Dagens rett
Hjemmelaget taglioni med kremet soppsaus

Så enkelt lager du pastaen selv

Og når du har laget den fra bunnen av, trenger du nesten ikke noe annet til. Så godt smaker det. Men litt sopp og fløte gjør underverker.

Les hele saken
iStock-1130934320.jpg
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

phpxaqhtg.jpg
Dagens rett
Aichas indiske chana masala med kveite

Denne retten kan serveres med eller uten fisk

Den er derfor et perfekt alternativ når noen rundt bordet ønsker et vegetarisk alternativ. For her kommer chana masale-en og kveiteskivene for seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

phpesinuw.jpg
Dagens rett
Orientalsk rekerett

Med denne sausen kan du variere middagen i det uendelige

Om det ikke er reker som står på menyen i dag, fungerer denne oppskriften like godt med fisk eller kjøtt - eller bare som den er.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her