300 kvadrat på Årnes

I løpet av juni åpner en 300 kvadratmeter stor restaurant på Årnes.
Redaksjonen
12 Mai 2008 - 18:04

I løpet av juni utvider El-Nero og blir en stor restaurant i postmoderne og italiensk stil.
 
Daglig leder på El-Nero, Baris Yacan, gleder seg til å ønske gjestene velkommen til den nye restauranten.
 
Må snu
- Det konseptet vi har i dag fungerer veldig godt. Vi har mange faste gjester. I dag må gjester ofte snu i døren fordi det ikke er ledige bord. Vi håper gjestene setter pris på nysatsingen, sier Yacan.
 
Det er Jan Bråthen som er investor i restaurantprosjektet og El-Nero har en leiekontrakt med ham.
 
Stor tro
- Jeg har stor tro på dette prosjektet og jeg er ikke i tvil om at Årnes trenger en skikkelig restaurant. De siste årene har folk vist Årnes tillit ved å kjøpe leiligheter i sentrum. Nå må næringslivet følge opp, sier Bråthen.
 
Han håper nyetableringen vil føre til at enda flere spisesteder dukker opp.
 
Også kafe
Nysatsingen blir mer enn en restaurant. Det kommer også en kafe med enklere servering på dagtid.
 
- Kjøkkenet vil holde åpent fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Her blir det mulig å få varm mat 12 timer i døgnet, sier Yacan.
 
Utvidelsen av El-Nero vil også føre til nye arbeidsplasser på Årnes.
 
- På sikt regner vi med å ha bruk for rundt ti ansatte, sier Yacan, som har drevet restaurant på Årnes siden 2002.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa
+
Mat og vin i kombinasjon

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa

Med slike råvarer og flasker er det lett å holde løftet. Bare prøv selv.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds
Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds

Khadija Mohamud en en svensk matblogger/influenser som deler av sin kunnskap om matlaging fra sin oppvekst i Somalia. Deriblant denne enkle, men utrolig gode kombinasjonen av rødkål og feta.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt
Dagens rett

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt

Marinaden er rett og slett tapenade - olivenpure - som får godgjøre seg med kjøttet før det går på grillen som et grillspyd. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa
+
Mat og vin i kombinasjon

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa

Med slike råvarer og flasker er det lett å holde løftet. Bare prøv selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol
+
Godbiter i pollisten

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol

Og det til det som i dag må kalles en svært gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere
+
Ukens vin

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere

Denne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

I dag lager du hele middagen på grillen
Dagens rett

I dag lager du hele middagen på grillen

Det vil si pestosausen er unntaket. Vi kan love masse smak og det på kort tid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds
Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds

Khadija Mohamud en en svensk matblogger/influenser som deler av sin kunnskap om matlaging fra sin oppvekst i Somalia. Deriblant denne enkle, men utrolig gode kombinasjonen av rødkål og feta.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her