8. mars i Oslo - Møt en vinstjerne og smak 16 unike viner

Bli med og smak det beste av hva du kan finne fra Bordeaux, Tokaj og Sauternes, samt topp portvin tilbake til 1976 i det vi får besøk av selveste Christian Seely.

Det er en helt enestående vinopplevelse vi har gleden av å kunne invitere deg til, i det en av verdens største vinpersonligheter, Christian Seely , kommer til Oslo.
 
Denne kvelden vil han gi deg en god innføring i noen av verdens mest berømte vinområder, og du får smake ikke mindre enn 16 utrolige viner som alle har satt betydelige spor i vinens historie.
 
Bli med på en supersmaking av 16 viner i verdensklasse
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
 
Prestisjetung arv
I 2000 påtok briten Christian Seely seg en enorm utfordring i det han overtok som direktør for AXA Millésimes legendariske vineiendommer etter Bordeaux-legenden Jean Michel Cazes.
 
Det franske selskapet hadde på denne tiden en portefølje bestående av en rekke prestisjetunge vinhus slik som Bordeaux-slottene Pichon-Longueville-Baron og Pibran i Pauillac, Cantenac-Brown i Margaux, Petit Village i Pomerol og Suduiraut i Sauternes.
 
I tillegg til disse hadde selskapet også eiendommer i Languedoc, i Tokaji i Ungarn og portvinshuset Quinta do Noval som Seely hadde hatt sitt virke ved som daglig leder i syv år.
 
 
Ikke bare Bordeaux
Det har vist seg at den blide briten skulle mestre oppgaven på en fremragende måte, og han har vært med på å utvikle selskapet videre inn i et nytt årtusen.
 
Denne kvelden presenterer Seely hele 16 viner, hvorav du får oppleve de enkelte vinhusenes særpreg i det vi smaker en rekke elegante viner fra 2005-årgangen. Du får også smake ikke mindre enn fire årganger av kronjuvelen blant deres viner, Ch Pichon-Longueville, hvorav den eldste er fra 1988.
 
Du vil denne kvelden også få smake en rekke unike viner helt tilbake til 1976 fra portvinshuset Quinta do Noval .
 
Selvfølgelig får du også smake vin fra deres ungarske vinhus, tokaji-produsenten Disznókó , samt fra deres eiendom Châteaux Belles-Eaux i Languedoc.
 
Gå ikke glipp av dette unike møtet med en av verdens største vinstjerner.
 
Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
Dette er vinene du får smake denne kvelden:
 
Ch. Petit Village 2005 , ca pris kr 559.00 (49648 - bestillingsutvalg, årgangen lanseres i Norge ved et senere tidspunkt)
Ch. Pibran 2005 , ca pris kr 379,- (ikke tilgjengelig i Norge)
Les Tourelles de Longueville 2005 , ca pris kr 299.00 (50731 - bestillingsutvalg, årgangen lanseres i Norge ved et senere tidspunkt)
• Ch. Pichon-Longueville 1996, ca pris kr 1 600,- (ikke tilgjengelig i Norge)
• Ch. Pichon-Longueville 1988, ca pris kr 2 000,-  (ikke tilgjengelig i Norge)

O Cedro do Noval 2007 , ca pris kr 219.00 (49891 - bestillingsutvalg, årgangen lanseres i Norge ved et senere tidspunkt)
Quinta do Noval Douro 2007 , ca pris kr 459.00 (49897 - bestillingsutvalg, årgangen lanseres i Norge ved et senere tidspunkt)

 
è Meld deg på her (klikk)
 
Arrangementet er nå avholdt
 
 
Tid: 8. mars 2010 kl. 18.00 - 21.30
Pris: kroner 595,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 28.02.10 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her .
 
Spørsmål? Send en mail .
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

 
Foto: AXA Millésime

Kommende kurs

Til toppen