8. oktober i Oslo - Smak legendariske Amarone-viner

Bli med og smak en rekke legendariske Amaroner, hvorav en i fire forskjellige årganger tilbake til 1990!

Italias nordøstre hjørne er velkjent for de fleste, ikke minst gjennom det berømte området Veneto og deres fabelaktige Amarone-viner .

Denne kvelden får vi besøk av selveste Carina Kurttila fra en av de aller beste produsentene i området - Masi . Huset har en bred protefølje av spennende viner, men nå har vi virkelig en godbit for deg!
 
Gjennom kveldens Amarone-smaking vil Kurtilla presentere ikke mindre enn åtte av de aller beste vinene huset har å by på.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Fire årganger
Masi Costasera Amarone Classico har en spesiell plass i manges hjerter, og denne kvelden skal vi smake ikke mindre enn fire årganger av vinen - den eldste er helt tilbake til 1990!
Vinen het tidligere Masi Amarone Classico, men i 1997 fikk den i tillegg navnet Costasera, som den har hett siden.
 
Dersom du har lurt på hvordan vin utvikler seg og hvordan de forskjellige årgangene skiller seg fra hverandre, bør du i kke gå glipp av denne smakingen . Amarone-viner har en meget spennende utvikling etter ca 12 - 15 år hvor den skifter karakter  - bli med og oppdag dette du også!
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Konge blant viner
Vi nøyer oss ikke med denne vertikalsmakingen av Costasera'en, men du vil også få smake tre enkeltvinmarksviner og én elegant recioto .
 
Amarone-vinen regnes for noe av det aller beste du kan få innen vin, og etter at druene forsiktig har blitt høstet legges de på tørkeloftet hvor de får lov til å konsentrere sine aromaer. Mens druene ligger på store brett, sørger en konstant lufting for at de mister 30 - 40 prosent av væsken før de presses uhyre forsiktig.
 
Du vil få smake viner fra legendariske vinmarker i Valpolicella - Vaio Armaron, Mazzano, og Campolongo di Torbe - som alle har optimal solhelling, og har siden 1100-tallet hatt et urokkelig renommé.
 

Venetos beste?
Masi er kjent for å være en av de beste produsentene i Veneto.
 
Huset har vært i familien Boscainis eie siden slutten av 1700-tallet, og har hele tiden produsert førsteklasses viner fra druesortene Corvina, Rondinella og Molinara, druer som er typiske og tradisjonelle for dette området nord i Italia.

Les mer om Masi her (klikk)

Ta med deg dine venner og kjente og opplev disse utrolige vinene.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Dette er vinene vi får smake denne kvelden:
• Masi Costasera Amarone Classico 2004 (årgangen er ennå ikke tilgjengelig - ca pris kr 279,90)
 

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt

Tid: 8. oktober 2007 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 545,- (avgiftsfritt)
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705 , Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 081007 .
 
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 02.10.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
 
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Send en mail .
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Foto: Masi

Kommende kurs

Til toppen