Aass vokser med Kiwi

Aass Bryggeri sine produkter er siden januar 2009 blitt distribuert nasjonalt gjennom matvarekjeden Kiwi, og resultatene er meget gode.
Redaksjonen
21 Desember 2009 - 15:30

- Det viktige for Aass Bryggeri er at kjeden og ikke minst forbrukerne er fornøyde. Svaret på det, mener jeg vi fikk nå når Kiwi ønsket - og viderefører - nasjonal avtale med Aass Bryggeri for 2010. Det sier salgsdisponent i Aass Bryggeri, Tom Styrmoe.

Etter at Aass fikk innpass i Kiwis butikker har volumveksten vært høyere enn Aass' generelle volumutvikling i markedet.

Fornøyd som forventet
- Tallene er gode, og vi er fornøyd med økningen. Samtidig er vi så sikre på våre produkter at økningen ikke kommer som en overraskelse, spesielt med tanke på hvor mange butikker som finnes i Kiwi-kjeden, sier Styrmoe.

Populært øl
Veksten viser også bryggeriets popularitet blant forbrukerne, mener Styrmoe. Bryggeriet har egen Venneforening, Drammens-Ølets Venner (DØV), med over 40.000 medlemmer bosatt i Norge og utlandet. Medlemmene i DØV ønsker å finne Aass produkter der de selv er, og det har blitt mye bedre og enklere nå når vi er inne i alle Kiwi sine butikker.

Om Aass Bryggeri
Aass Bryggeri har røtter tilbake til 1834, og er fortsatt en 100 prosent familieeid bedrift som i dag ledes av fjerde generasjon Aass. Bryggeriet er Norges eldste og ligger fortsatt på samme sted som da det ble grunnlagt, ved elvebredden sentralt i Drammen sentrum.

Aass Bryggeri produserer primært øl og har omlag 30 ulike varianter i sin portefølje. I tillegg produseres egenutviklet mineralvann samt Solo som eies sammen med flere produsenter.
I tillegg til et dypt engasjement for å lage det beste ølet, er Aass Bryggeri også engasjert i en rekke aktiviteter i Drammen og støtter over 70 lag og foreninger i alle størrelser og omfang.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her