Absolut Combo Bombay

Helgens drinkforslag fra Apéritif er en smaksrik og særdeles frisk drink, eller nærmere bestemt en shot, basert på den smakssatte vodkaen Absolut Mandrin. Spesielt passende når vi nå nærmer oss påskeferien. Et godt alternativ til appelsiner og mandariner. Og det beste av alt er at du slipper å skrelle dem.

Combos som en drinkserie ble i utgangspunket utviklet av en meget kjent kokk i sverige som heter Melker Andersson. Han har tre restauranter i Stockholm; Fredsgatan 12, Restuaranten og Grill. Se også www.f12.se .
 
Andersson kom sommeren 2002 til Absolut med de første variantene av combos. Bakgrunnen var at han som kokk ønsket å gjøre noe nytt, han ville vise hvordan ulike smaker som er svært forskjellig kan harmonere med hverandre. Dette forsøket ble svært vellykket og derfor lagde han også X-mas combos til julen 2002.
 
Den norske varianten kom igang gjennom et samarbeid mellom den norske importøren og Johan Kridj på Cosmopolitan. Kridj ble meget inspirert, spesielt fordi han ønsker å kombinere spennende løsninger for gjesten.
 
I Sverige har de utviklet konseptet videre med enkle combos for forbrukerne.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Absolut Combo Bombay shot

Ingredienser

4 cl
Absolut Mandrin
0.25 stk

Fremgangsmåte

Alle ingrediensene mudles sammen med en morter og blandes så med Absolut Mandrin.

Shakes med is og serveres i et highballglass.

Serveres med en grissini dyppet i appelsinmarmelade.

Råstoff:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen