Administrerende direktør i Ringnes Jan Bodd tar over

- Bryggeri- og mineralvannnæringen står overfor en rekke utfordringer i årene fremover. Disse utfordringene dreier seg om alt fra norsk avgiftspolitikk til rusforebyggende tiltak. Dette er temaer som Bryggeri- og mineralvannforeningen allerede arbeider me
Redaksjonen
20 Desember 2001 - 02:00

Bryggerinæringen har de siste årene trappet opp sitt forebyggingsarbeid i forhold til ungdom og alkohol.
 
- Vi ønsker å ta samfunnsansvaret vårt på alvor. Vi vil aldri klare å hindre at ungdom får tak i alkohol, men gjennom rusforebyggende prosjekter ønsker vi å legge til rette for at ungdom skal reflektere rundt eget forhold til alkohol. I dag er denne typen refleksjon dessverre bortimot fraværende, og her ønsker vi å satse bevisst, sier Bodd.
 
Grensepolitikk
Det norske avgiftsnivået har lenge vært en viktig sak for Bryggeri- og mineralvannforeningen.
 
- En kombinasjon av den nye europeiske grensepolitikken, lave alkoholavgifter i våre naboland og et generelt høyt norsk avgiftsnivå gjør dette til et svært viktig område for vår virksomhet, sier Bodd.
 
Jan Bodd er utdannet siviløkonom og har gjennomført både økonomi og markedsføringsutdannelse. Bodd har tidligere vært direktør for salg/marketing i Carlsberg Breweries og arbeidet 14 år for The Coca-Cola Company og deres tapperier både i USA, Italia, Thailand og i Norden.
 
Bodd tar over vervet som styreformann etter Bjørn Wiggen som går inn i ledelsen i Carlsberg Breweries i København.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her