Ajnemark ny produktsjef i Fondberg

Fondberg har ansatt Marcus Ajnemark som ny produktsjef for vin.

Marcus Ajnemark har bred erfaring fra bransjen. Han er utdannet vinkelner fra GI i Stavanger og har i tillegg internasjonal bartenderutdanning fra Göteborg og restaurantutdanning fra Hässleholm.
 
Bred erfaring
Ajnemark har jobbet som restaurant- og barsjef i Oslo siden 2000 og etter det vært selger i Brand Partners og produktsjef i Primewine.
 
Fondberg Norge har vokst fra 17 000 liter i oppstartsåret 2004 til 2 000 000 liter i 2007, og er i dag en av de ledende aktørene på vin i Norge. 
 
- Volummessig er Fondberg i dag sterkere på den nye verden enn på det klassiske Europa. Men vi har hatt en kraftig vekst på Italia det seneste året, og vi har nå planer om å bli like sterke på det klassiske Europa som på den nye verden. Vi kommer til å fokusere langt mer på særlig Frankrike og Tyskland fremover, sier Fondbergs administrerende direktør Pål Atle Skjervengen i en pressemelding.
 
Hele Europa
Marcus Ajnemark kommer til å ha ansvaret for vin fra hele Europa, unntatt Italia.
 
Chiara Stroband er produktsjef vin for hele den nye verden, samt Italia, og Morten Lillenes er produktsjef for brennevinsporteføljen og Taittinger Champagne.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen