Altia setter ut logistikken

Altia setter ut logistikken

Inngår avtale om transport, lagring og distribusjon.
06 September 2013 - 02:07

Altia inngår logistikkavtale med Trebuchet på det norske markedet, melder selskapene.

Trebuchet skal håndtere Altia sine samlede behov for logistikktjenester fra 2014. Disse inkluderer inngående transport, lagring og distribusjon samt administrative logistikktjenester.

- Avtalen med en ledende og toneangivende aktør som Altia er en viktig milepæl for oss. Og er den mest omfattende enkeltstående avtalen innen logistikktjenester i dette segmentet, sier daglig leder for Trebuchet, Thomas Føyen.

Selskapene som er en del av Altia er: Altia Norge, Best Buys, Bibendum, Interbev, Premium Wines og Strøm. Varegruppene er vin og brennevin, samt drikkevarer for dagligvare og servicehandel. Samlet årlig omsetning for selskapene er i overkant av 300 millioner norske kroner.

Altia produserer, markedsfører, selger, importerer og eksporterer egne merkevarer som Blossa, Chill Out, Explorer, Grönstedts, Jaloviina, Koskenkorva, O.P. Anderson, Renault, Xanté og Skåne Akvavit i Norden og Baltikum. I tillegg håndterer selskapet en rekke internasjonale merkenavn.

Årlig nettoomsetning beløper seg til ca 500 millioner euro og det totale antall ansatte er ca. 1200.

Trebuchet eies av Trascandia AS med Per Werner Madsen, Periveco AS, som største eier. Trebuchet startet driften i 2009 med selskaper i Norge, Sverige og Finland. I år har også selskapet startet virksomhet i Australia. Selskapet har 30 ansatte og en samlet omsetning på ca 100 millioner norske kroner innen logistikktjenester i Norden.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her